HYVINVOINTIALAN PALVELUNTARJOAJILLE

Liikunta-apteekin avulla tavoitetaan liikuntaneuvonnan asiakkaita

Liikunta-apteekki tarjoaa hyvinvointialan juklisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille mahdollisuuden tarjota matalan kynnyksen liikuntapalveluja terveysliikunnan asiakkaille. Liikunta-apteekin kautta liikuntaneuvojat ohjaavat asiakkaitaan sopiviin liikuntapalveluihin asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tutkimusten mukaan vain 11% suomalaisista liikkuu terveysliikuntasuostusten mukaisesti. Terveytensä kannalta liian vähän liikkuvien ryhmässä on paljon potentiaalisia hyvinvointialan yritysten asiakkaita, kun sopiva matalan kynnyksen palvelu on saatavilla.

Kirjautumalla palveluntarjoajaksi ja lisäämällä hyvinvointipalvelusi palvelutarjottimelle olet kannustamassa ihmisiä kohti terveellistä elämäntapaa!

Liikunta-apteekin käyttö on maksutonta ja edellyttää palveluntarjoajilta rekisteröitymistä sekä laatutyökirjan ja tuotekorttien hallinnointia. Palvelua kehitetään terveydenhoito- ja liikunta-alojen ammattilaisten ideoita, kokemuksia ja asiantuntemusta kuunnellen. Tervetuloa positiiviseen hyvinvoinnin edistämisen ryhmään ja käyttämään liikuntaa lääkkeenä.

Liikunta Apteekki: Ilmoittautuminen hyvinvointipalvelujen tarjoajaksi 

Säännöllisen liikunnan ja ravitsevan ruoan saannin tasapainottaminen voi tuntua pelottavalta tehtävältä, mutta se helpottuu totuttuasi siihen. Sinun tarvitsee vain ottaa se askel kerrallaan ja keskittyä vain vähän edistystä varten, jolloin tulos putoaa paikoilleen. 

Täällä Liikunta Apteekissa kannustamme sinua tulemaan parhaan version itsestäsi ja elämään terveellisempää elämäntapaa käyttämällä liikuntaa lääkkeenä. 

Huolimatta pyrkimyksistä puuttua harrastamattomien suomalaisten alhaiseen prosenttiosuuteen, siirtyminen järjestelmään ei ole silti riittävä. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden olla hyvinvointipalvelujen tarjoaja. 

Tämä työ tarkoittaa sitä, että tarjoat urheilupalveluja asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita terveysurheilusta, edulliseen hintaan. Olemme listanneet kaksi pääasiallista syytä, miksi sinun pitäisi rekisteröityä nyt. 

  1. Auta ihmisiä kannustamaan liikuntaan 

Monilla ihmisillä näyttää olevan käsitys, että liikunta vie paljon aikaa ja että sitä on liian vaikea tehdä etenkin aloittelijoille. Tämä on kuitenkin väärä väärinkäsitys. Vaikka se saattaa edellyttää, että asetat sille ajan, sinun ei tarvitse välttämättä viettää tuntikausia treenaamiseen, jotta sillä olisi vaikutusta sinuun. Tärkeää on johdonmukaisuus ja halu saavuttaa harjoittelurutiinisi joka kerta. 

Rekisteröitymällä hyvinvointipalvelujen tarjoajaksi voit näyttää asiakkaillesi, kuinka tärkeää on treenata ja että sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa kunnollisen kehon saamiseksi. Harjoitusapteekissamme sekä sinä että asiakkaasi saatte nähdä luettelon tarjoamistamme palveluista. 

  1. Luo liikuntaa rakastavien henkilöiden verkosto 

Yhdellä yksinkertaisella liikkeellä se voi aiheuttaa aaltoileva vaikutus ja on tehokas tapa herättää muutosta. Yksi Liikunta Apteekin tavoitteista on, että haluamme ihmisten näkevän liikunnan, urheiluapteekkien ja jopa urheiluneuvonnan merkityksen. Tämä on mahdollista sinun avullasi, koska mitä laajempi ulottuvuus, sitä enemmän ihmisiä voimme napauttaa. 

Muut keskeiset velvollisuudet, jotka hyvinvointipalvelujen tarjoajalle on annettu, on laatutyökirjan ja tuotekorttien hallinta. Työkirjan osalta tämä varmistaa, että asiakkaallasi oli hieno kokemus, ja panee merkille, mitä voitaisiin parantaa. 

Lisäksi voit jakaa asiantuntemustasi ja kokemuksiasi yhteisölle, joka on avoin uusille ideoille ja uudelle tiedolle. Tarjoamme myös työkaluja, jotka voivat auttaa luomaan oman palvelun ja kehittämään brändiäsi. 

Tietoa Liikunta Apteekistä 

Jos haluat oppia lisää fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista, liikunta-apteekista ja urheiluneuvonnasta, voit tarkistaa lisätietoja verkkosivustoltamme. Kaikista terveysongelmista Liikunta Apteekki on saanut selkänne.