LAATUTYÖKIRJA

Liikunta-apteekkiyrityksen laatutyökirja on työkalu, joka on tarkoitettu herättelemään yritystäsi pohtimaan toimintaansa erityisesti asiakkaan laatukokemukseen vaikuttavien tekijöiden näkökulmasta. Työkirja on koottu yrityksiltä, asiakkailta sekä laatututkimuksesta saadun tiedon pohjalta.

Täytä työkirja ja havainnoi miten laatutekijät toteutuvat sinun yrityksessäsi.

Työkirjan täyttämisen tavoitteena on ymmärtää, miten laatu varmistetaan yrityksen arjessa. Laatu on jäsennetty työkirjassa kymmeneen osatekijään, jotka yrityksen pitäisi ottaa huomioon tuottaakseen laadukkaita matalankynnyksen palveluja. Osatekijät käydään läpi väittämien kautta, minkä jälkeen pohditaan laadun toteutumista vastaamalla avoimeen kysymykseen aiheesta.

Voit ladata laatutyökirjan myös pdf-tiedostona. Ladattavassa versiossa on mukana hyödylliset laadukkaan terveysliikuntapalvelun asiakkaanpolku ja palveluyrityksen blueprint -työkalut.

Laatutyökirjan on tehnyt Saara Lahti opinnäytetyönään Haaga-Helian Experience and Wellness Management koulutusohjelmassa. Laatutyökirjan voit ladata kokonaisuudessaan tästä.