SLA palveluksessasi

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry on liikunnan ammattilaisten asialla luoden palveluita ja tuoden asiantuntijuutta liikunnan tekijöille, jäsenistölleen. Tavoitteenamme on liikunnan arvostuksen lisääminen, myönteisen informaation jakaminen, edustus eri kehittämis- ja yhteistyötoiminnoissa, tapahtuminen organisointi, vaikuttaminen koulutukseen sekä jäsenistön ammattiosaamisen vahvistaminen.

Liikunta-alan ammattilaisten verkostoituminen on tärkeää, sillä yhdessä olemme enemmän!

Toimimme yhteistyökumppanina kaikkien liikunta-alan sektoreiden kanssa. Julkaisemme myös 6 kertaa vuodessa Liikunnan Ammattilainen -lehteä, jossa kerromme alan tapahtumista ja henkilöistä. Lehti on oiva tapa jakaa tietoa liikuntasektorin hyvistä käytännöistä kaikille alan toimijoille. Ota yhteyttä, kehitetään liikunta-alaa yhdessä!

Yritysneuvonta

Koulutusorganisaatiot tarjoavat opiskelijoiden toteuttamaa yhteistyötä, joka tuottaa lisäarvoa organisaation toiminnalle ja mahdollistaa tehokkaan oppimisen aidossa oppimisympäristössä.

Paikalliset kehittämisyhtiöt auttavat alueella toimivia ja alueelle sijoittuvia yrityksiä niiden kaikissa kehitysvaiheissa ja tilanteissa – perustamisessa, kasvussa, uudistumisessa ja kansainvälistymisessä sekä toimitilojen löytämisessä.

Hyödynnä alueesi verkostoja ja kehittämispalveluita.

Suomen Uusyrityskeskukset ry (SUK) on yksityisen ja julkisen sektorin yhteistoimintajärjestö, jonka jäseniä alueelliset Uusyrityskeskukset ja niiden palvelupisteet sekä lukuiset yritystoiminnassa avustavat yritykset, yhteisöt ja asiantuntijat. Lisää Uusyrityskeskusten toiminnasta.

Yritys-Suomi -palvelu tarjoaa tietoa, palveluja ja työkaluja yrityksille ja yrityksen perustajille. Palvelua ylläpitää Työ- ja elinkeinoministeriö. Lisätietoja Yritys-Suomesta.

Kokeile liike-elämän neuvontaa Liikunta Apteekin kanssa. 

Oman yrityksesi käsittely on haastavaa, mutta voi olla lopulta palkitsevaa. Olitpa aloittamassa uutta yritystäsi tai haluat kokeilla jotain muuta, Liikunta Apteekki on täällä auttamassa. 

Tarjoamme yritysneuvontaa auttaaksemme muita yrityksiä vastaamaan kiireellisiin huolenaiheisiinsa tai ongelmiin, jotka on ratkaistava. Lisäksi olemme iloisia voidessamme auttaa sinua kaikissa yrityksissäsi kasvamisen ja optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. 

Jos olet kiinnostunut urheilumaailmasta ja kaikesta siihen liittyvästä, saimme kaikki tarvitsemasi tiedot. Voit tarkistaa alla lisätietoja meistä. 

Urheilualan asiantuntijoita 

Liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin ja hyvinvoinnin alalla Liikunta Apteekki tuntee hyvin asiakkaan tarpeet ja mieltymykset. Tämä johtuu siitä, että otamme heidän taitonsa ja potentiaalinsa hyvin huomioon. 

Onko sinulla kysyttävää kentästä, voit kysyä siitä meille. Annamme sinulle neuvoja, jotka sopivat yrityksesi nykyiseen tilanteeseen, ja annamme jopa vinkkejä siitä, miten saat työntekijät elämään terveellisiä elämäntapoja. 

Emme myöskään opeta pelkästään motivoimaan työntekijöitäsi parempaan työsuoritukseen, vaan autamme myös saavuttamaan yrityksesi tavoitteet, kuten paremman tiimityön. Lisäksi meillä on urheiluneuvonta, joka on erityinen piirre, jos tavoitellaan erityistä lähestymistapaa urheilualaan. 

Työhön liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Liikunta Apteekissa meillä ei ole pelkästään tuotemerkkitaustaa, vaan myös kehitystyökaluja, joita voit kokeilla yrityksellesi. Esimerkki näistä työkaluista ovat menetelmät, jotka voivat auttaa muotoilemaan parempia ideoita brändillesi tai yrityksellesi. 

Lisäksi meillä on laaja verkosto, joka tavoittaa monia potentiaalisia asiakkaita yhdessä muiden yrittäjien kanssa, joten voit olla yhteydessä heihin, jos otat meihin yhteyttä. 

Meillä on jopa laadunvarmistuskirja, joka varmistaa, että asiakkaamme saivat parhaan kokemuksen kanssamme. Voit mukauttaa tätä menetelmää työntekijöiden kanssa, jotta voit paremmin arvioida heidän taitojaan ja suorituksiaan. 

Yritysneuvonnassa on tärkeää, että juuriongelmat käsitellään välittömästi. Olemme iloisia voidessamme auttaa sinua kaikissa muutoksissa tai kunnostuksissa, joita saatat tarvita liikeideasi kanssa. Sivustollamme on myös keskustelufoorumi, josta voit saada inspiraatiota muilta asiantuntijoilta ja jopa jakaa ajatuksiasi. 

Ota yhteyttä Liikunta Apteekiin. 

Voit tarkistaa verkkosivustoltamme muita urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä erikoisuutemme. Täällä Liikunta Apteekissa korostamme hyvän terveyden ja paremman elämänlaadun merkitystä. Ota yhteyttä ja varaa aika konsultaatioon kanssamme. 

Mene Liikunta Apteekin kanssa terveyttä koskevaan neuvontaan ja hyvinvointikonsultointiin sinulle ja työntekijöillesi.