Hyvinvointialan palveluntarjoajille

Liikunta-apteekin avulla tavoitetaan liikuntaneuvonnan asiakkaita

liikunta-alan-yrityksille

Liikunta-apteekki tarjoaa hyvinvointialan juklisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille mahdollisuuden tarjota matalan kynnyksen liikuntapalveluja terveysliikunnan asiakkaille. Liikunta-apteekin kautta liikuntaneuvojat ohjaavat asiakkaitaan sopiviin liikuntapalveluihin asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tutkimusten mukaan vain 11% suomalaisista liikkuu terveysliikuntasuostusten mukaisesti. Terveytensä kannalta liian vähän liikkuvien ryhmässä on paljon potentiaalisia hyvinvointialan yritysten asiakkaita, kun sopiva matalan kynnyksen palvelu on saatavilla.

Kirjautumalla palveluntarjoajaksi ja lisäämällä hyvinvointipalvelusi palvelutarjottimelle olet kannustamassa ihmisiä kohti terveellistä elämäntapaa!

Liikunta-apteekin käyttö on maksutonta ja edellyttää palveluntarjoajilta rekisteröitymistä sekä laatutyökirjan ja tuotekorttien hallinnointia. Palvelua kehitetään terveydenhoito- ja liikunta-alojen ammattilaisten ideoita, kokemuksia ja asiantuntemusta kuunnellen. Tervetuloa positiiviseen hyvinvoinnin edistämisen ryhmään ja käyttämään liikuntaa lääkkeenä.